Om oss

Vad är allt om vaxning?

Ja, det är precis som det låter. Alltomvaxning.se har som vision att täcka just allt om vaxning och om laser. Vi är inte riktigt där ännu men vi fyller hela tiden på ny information. 

Allt Om Vaxning är en sida som ska hjälpa dig tjej som kille att få svar på just Allt om vaxning. Funderar du på att vaxa men vet inte om du vill göra det själv eller på salong? Vill du vaxa själv men vet inte vilka produkter du ska använda? Ska du göra en brasiliansk vaxning? Här hittar du nyttig information som hjälper dig med dina frågor. Vi går igenom hur vaxning och brasiliansk vaxning går till både hemma och på salong. Vad du ska tänka på när du väljer din vaxsalong. 

När vi upptäckte att det inte fanns någon omfattande hemsida som beskrev vaxning och brasiliansk vaxning på nätet så beslöt vi oss för att starta upp en. Resultatet blev Alltomvaxning.se. Vi gör det här på fritiden och vi lägger hela tiden till mer information så att vi täcker så mycket som det bara går. Målet är att du som kund ska få så mycket information om vaxning att det lättare hjälper dig räta ut dina eventuella frågetecken. Känner ni att ni saknar någon information? Något ni vill att vi ska testa eller ta reda på. Kanske har ni en salong som ni vill rekommendera? Skriv och berätta det för oss så ska vi genast ta tag i saken. Finner vi det relevant så kommer vi att skriva om det. 

Välkomna hit och vi hoppas att ni finner det vi har skrivit intressant och nyttigt!